vrijdag 26 oktober 2012

voetbalquiz - de mogelijkheden

Wil je bij jou in de voetbalkantine of in het café een voetbalquiz organiseren? Of misschien wel een nostalgische quiz in het verzorgingstehuis? Of natuurlijk als activiteit op kamp? Maar ontbreekt de inspiratie om vragen op te stellen of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Schakel dan Voetbalschrijver in!

Dankzij een zeer uitgebreid archief zijn wij expert op het gebied van het maken van voetbalquizen. Open vragen en multiple choice: alles kan. Maar vooral: over elk onderwerp! In overleg zijn wij in staat een voetbalquiz te maken die volledig op maat is.

Een quiz over Nederlanders in de Premier League? Of een vragenvuur over Napoli? Het Nederlands Elftal, FC Volendam, een algemene quiz, Marco van Basten, de voetbaljaren vijftig, een kinderquiz… Wij draaien onze hand er niet voor om en komen gegarandeerd met originele, passende vragen.

Kortom: voor jou als organisator geen voorwerk meer van avonden lang via Wikipedia vragen verzinnen, maar een volledig aangeleverde quiz met vragen die precies gaan over onderwerpen die jij wilt.

Neem geheel vrijblijvend contact op met voetbalschrijver@hotmail.com. Er zijn mogelijkheden te over. En heb je inmiddels van onze diensten gebruik gemaakt: zeg het voort!

Ook hier online zullen regelmatig voetbalquizzen komen te staan, telkens met een bepaald onderwerp. Heb je een voorkeur voor een bepaalde quiz op deze site? Suggesties zijn welkom!
...De Rotterdamse Kuip, Nederland - Slowakije in 2012 (2-0). Een quiz over
Oranje is mogelijk, net als eentje over (Nederlandse) stadions. En zelfs, indien
gewenst, kan er een quiz over Slowakije worden aangeleverd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten