dinsdag 5 juli 2011

Welkom!

Welkom op voetbalschrijver! Deze website richt zich op statistische gegevens en (historische) verhalen op voetbalgebied. Van duizenden (ex)voetballers zijn er spelersportretjes van hun carrières te vinden, je vindt er opstellingen van alle interlands die het Nederlands Elftal ooit speelde, een voetbalkalender, alle Nederlandse competitie-eindstanden ooit, verrassende feitjes en lijstjes en nog veel meer statistische informatie. Voetbalschrijver is opgezet door Finbar van der Veen.

Op deze site moeten verloren gewaande voetbalhelden, van lokaal tot internationaal, weer tot leven komen. Er komen anekdotes voorbij en er worden spelers uitgelicht: er is kortom heel veel te beleven op deze site. Kijk hier voor een korte rondleiding waarbij de website in vogelvlucht wordt doorgenomen en lees hier het complete verhaal achter en over de website.

Voor een overzicht waar de verschillende categorieën / labels worden uitgelegd klik hier.

Voor de toekomst zijn er al heel wat ideeën om het statistische gedeelte nog verder uit te breiden, dus er staat nog veel meer te gebeuren!

Heb je aanvullingen, verbeteringen, tips of iets te vragen of vertellen, dan kun je contact opnemen via voetbalschrijver@hotmail.com. Mail ook zeker als je rechtenvrij voetbalfotomateriaal (van topamateurs tot wereldtop) hebt, want dat is zeer welkom.
...Hét hoogtepunt van het Nederlandse voetbal. EK-finale 1988, Nederland -
Sovjetunie 2-0. Bovenste rij: Van Basten, Ronald Koeman, Rijkaard, Erwin
Koeman, Gullit en Van Breukelen. Onderste rij Van Tiggelen, Mühren,
Van Aerle, Wouters en Vanenburg...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten